Kørekort til personbil

Bliv køreklar

Er du klar til at tage dit kørekort? Hos KørSikkert går vi op i en dialogbaseret undervisning, hvor der er god stemning og godt humør. Teoriundervisningen foregår i vores skønne og hyggelige lokaler, som er centralt placeret i Nyborg. Vi gør det bedste for at være fleksible og tilpasse undervisningen til din uddannelse, arbejdsliv eller andet.

Forløbet til kørekort består i lektioner på 45 minutter, hvor du skal igennem 29 lektioner teori, 4 lektioner øvelseskørsel på manøvrebane og køretekniskanlæg samt 16 lektioner på vej. Du skal selv sørge for at medbringe en lægeerklæring og et foto. Eventuelle ekstra lektioner DKK 600,-

Har du spørgsmål om priser, undervisning eller det at tage kørekort om 17-årig, så kontakt os her. Vi glæder os til at hjælpe dig videre.

*Prisen er eksklusiv førstehjælpskursus (600,- DKK) og prøvegebyr til Færdselsstyrelsen (1.170,- DKK)

Inklusiv moms
10000 ,- DKK

Generhverv

Udover at kunne tage et almindeligt kørekort hos os, kan du naturligvis også generhverve og forny dit kørekort. Vi står klar til at hjælpe dig videre i trafikken, og vi ved hvor vigtigt det er for dig, at få dit kørekort tilbage.

For at generhverve dit kørekort skal du tage en kontrollerende køreprøve og gennemføre et kursus i alkohol, narko og trafik hvis du f.eks. er blevet frakendt kørekortet som følge af spirituskørsel. Ved generhvervelse har mange også glæde af at få genopfrisket teoriundervisning. Typisk tager en generhvervelse mellem 2-4 uger, men det kan variere meget.

Hvis du har nogen spørgsmål til generhvervelse, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Særlig køreundervisning

Har du som ung bilist præsteret at få 2 klip i kørekortet indenfor de første 3 år som bilist, vil du få et kørselsforbud. Det betyder at du skal modtage særlig køreundervisning.

Ved særlig køreundervisning er der et minimumskrav for undervisningsforløbet, som betyder at du ikke behøver at gennemgå samme antal lektioner, som første gang du erhvervede dit kørekortet.

Du skal igennem mindst 8 lektioner i teori, og mindst 8 lektioner i køreundervisning af 45 minutter. Hvis du har haft kørekort til flere kategorier, skal du bestå en køreprøve for hver enkel for at få det hele generhvervet. 

*Prisen er eksklusiv prøvegebyr til Færdselsstyrelsen (1.170,- DKK)

Inklusiv moms
1000 ,- DKK

Næste holdstart

Få et overblik over hvornår der er holdstart for både personbil, generhvervelse, trailer eller motorcykelkørekort. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.